Bygg och finsnickeri

Finsnickeri Göteborg med omnejd!

Finsnickeri Göteborg med känsla för lösningar till ert hem. Vi förverkligar dina husdrömmar och har känsla för detaljerna. Välj oss när du vill ha välgjorda arbeten och uppskattar hög kvalité.

Vi är bra på speciallösningar för kök, badrum och har lösningar och det finns knappast något rum eller situation som vi inte kan komma med lösningar för. När ett rum har mått som gör att en vanlig bokhylla eller garderob kommer att ta för mycket plats så är det dags att få professionell hjälp. Vänd dig till finsnickeri Göteborg som kan skräddarsydda lösningar. Du kommer att upptäcka att ditt hem har så mycket mer plats än vad du trodde och att du kan skapa en miljö som känns både personlig och praktisk.

Hjälp av ett finsnickeri i Göteborg

När du behöver hjälp med platsbyggda möbler och andra lösningar i hemmet så är ett finsnickeri rätt adress. Finsnickare är inte bara duktiga på att bygga möbler. De har också lång erfarenhet av att se möjligheterna i ett rum och i ett hem. Kanske har du inte insett att det där hörnet som aldrig används faktiskt blir prefekt för att platsbyggt skåp som kommer att rymma saker som nu står framme på golvet.

Med hjälp av ett finsnickeri i Göteborg så kan du skapa ett hem som du trivs så bra i. Möblerna som snickras är i enlighet med de behov som finns. Snickaren kommer att se noga på ytor och på vad som ska förvaras. Det går att välja olika typer av lådor och dörrar för skåp och garderober. Med skjutdörrar så blir det mer plats i rummet och det kan få stor betydelse om det rör sig om ett mindre sovrum.

Låt vårt erfararna finsnickeri Göteborg förvandla ert hem till den oas det bör vara. Inredingen blir praktisk och utformas på ett sätt som känns vackert och unikt. Dessutom så är den finsnickrade hållbara och mindre känslig för yttre påverkan. Med rätt underhåll så förblir ditt hem fint långt efter att ni har flyttat till ett annat bostad.

Vill du bli uppringd!

Ett urval av

Projektbilder

Finsnickeri Kungsbacka
IMG_2765
IMG_2750
IMG_2393
IMG_2391
IMG_2390

Vad kan vi göra för dig?

Gillestuga

En gammal källare blir en snygg rymlig gillestuga!

Fukskadat rum

Fuktskad rum blir som nytt efter sanering och nyuppbyggd vägg. 

Från Garage till..

Från garage till ljus matplats med nya fönster och plats för många gäster.

Trånga utrymmen

Compact living, utnyttja utrymmen och ge plats för hela familjern